Enrenou per Sant Jordi” és un recull de relats creat per 8 escriptores, alumnes de l’Escola de Lletres de Tarragona i 10 persones del Taller Creatiu de la Fundació Topromi i El Far Cooperatiu, per fer-ne les il·lustracions.

És el resultat de la creativitat i la passió de diverses persones, una primera oportunitat per demostrar les seves capacitats en un treball únic, personal i sobretot amb valor en si mateix.

A més a més, es tracta d’un conte elaborat sota els criteris de Lectura Fàcil.

La Fundació Topromi treballa des de fa més de 30 anys per millorar la qualitat de vida de les persones adultes amb diversitat funcional mitjançant activitats enfocades a la inclusió social d’aquest col·lectiu.

La idea del projecte ‘Enrenou per Sant Jordi’ recau en El Far Cooperatiu, una cooperativa de treball que dóna llum a projectes sensibles i responsables, per fer-los visibles i aconseguir que tinguin més impacte en la comunitat.

Com adquirir el llibre?

El conte es podrà adquirir el proper dimarts 9 d’abril, a la festa de presentació del libre. Serà a les 19.00 hores, a la Casa de les Lletres de Tarragona (c. Major, 39).

També el dia de Sant Jordi, a la paradeta d’El Far situada a la Rambla Nova de Tarragona.

RESERVA JA EL TEU CONTE!!! Aquí!