Amb l’objectiu d’apropar els valors del cooperativisme i de l’economia social i solidària a tota la ciutadania i a peu de carrer, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona dóna a conèixer la campanya #hofemcooperatiu.

Ideada per la cooperativa de comunicació El Far i dissenyada per la Conca 5.1, la campanya porta per lema «Canviem les regles del joc. Ho fem cooperatiu» i es difondrà per les xarxes socials amb l’etiqueta #hofemcooperatiu. Un eslògan que acompanyarà, d’ara en endavant, totes les accions comunicatives de l’Ateneu amb l’objectiu de convidar a transformar el teixit econòmic del Camp de Tarragona.

Aquest eslògan es desenvolupa en sis missatges que corresponen als principis cooperatius i donen motius per convertir una idea en un projecte que formi part de l’economia social i solidària: la gestió democràtica, la participació, la igualtat, l’autonomia, la formació, la intercooperació i l’arrelament al territori:

  • Ho decidim tot juntes des del principi
  • Triem com, amb qui i perquè treballem
  • Ens comprometem perquè creiem en allò que fem
  • Generem eines i recursos per seguir creixent col·lectivament
  • Cooperem per resoldre les nostres necessitats i les de l’entorn
  • Una economia responsable amb les persones i amb la vida

En format de postals i cartells les frases s’acompanyen d’explicacions per a cada un d’aquests principis. Un material que es distribuirà en xerrades, formacions, locals i estands, però també es visualitzarà en format digital a les xarxes socials.

Aquests missatges es poden descarregar aquí.