TERMES I CONDICIONS DE VENDA

Condicions de venda

Informació general

Aquestes condicions regulen la compra dels productes oferts a través del web elfarcooperatiu.cat propietat de El Far Cooperatiu, carrer Unió 10, 1r 43001 Tarragona, NIF F55749360 i correu electrònic info@elfarcooperatiu.cat

Procés de compra

Podeu formalitzar una comanda pels mitjans i formes establerts. Les dades recollides seran incorporades a un fitxer responsabilitat de El Far Cooperatiu.

Preus

Els preus dels articles disponibles en aquestes pàgines inclouen els impostos que els correspon. A aquest preu caldrà afegir l’import per cobrir les despeses de transport. Aquest preu es marcarà clarament a la pàgina de resum de la comanda abans de finalitzar l’adquisició.

Sistema de compra

Podeu fer compres en aquest lloc web seguint el sistema establert per la venda en línia. Durant aquest procés podeu seleccionar diversos articles. Demanem que aneu comprovant la informació que a cada pas del procés se us facilita. Abans de fer el pagament podeu modificar les dades de la compra. Finalment haureu de fer el pagament amb el mitjà que seleccioneu. Seguidament rebreu un correu electrònic confirmant que hem rebut la vostra comanda.

Forma de pagament

Els sistemes de pagament proposats són:

Pagament amb targeta de crèdit. Les compres es poden pagar amb targetes de Visa o Mastercard. El pagament es realitza de forma segura a través de Stripe

Facturació

Teniu dret a rebre una factura sense cost addicional. La podeu sol·licitar per correu electrònic a l’adreça info@elfarcooperatiu.cat

Enviaments

Els enviaments es faran només a Espanya.

En condicions normals les comandes es lliuraran mitjançant Correos o per empresa de transport en un termini aproximat de 7 dies hàbils.

Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament, contactarem amb vosaltres per informar d’aquesta circumstància. Podreu triar seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anular la comanda amb el reemborsament total del preu pagat.

Devolucions (Dret de desistiment)

Si voleu tornar una joia comprada al nostre web teniu 15 dies per fer-ho. Demanem que ens ho feu saber per e-mail a info@elfarcooperatiu.cat.  No s’acceptaran devolucions de peces en mal estat o amb evidencies que han estat usades. Un cop comprovem que la peça retornada està en perfecte estat, reemborsarem el preu del producte sense les despeses d’enviament. Les despeses de devolució van a càrrec del client.

Notificacions

Les notificacions que calgui fer entre les parts es faran per escrit a través dels correus electrònics que cada part indiqui a l’altra.