CONEIX-NOS

El Far va començar a navegar l’1 d’abril del 2019 i a dia d’avui, ja en formen part un equip de persones, conegudes popularment com “les fareres”.

CRIS

Pedagoga de l’equip i polinitzadora de projectes. Entusiasta i alegre com ningú; el cafè, sempre descafeïnat. Li agrada socialitzar, ballar sense parar i estar a prop del mar (millor si és sense roba). Gaudeix de les tertúlies polítiques i es qüestiona tot el que fa perquè fer-ho, la manté viva.

NÚRIA

Periodista i jefa (sí, encara que siguem una cooperativa). Creu en el poder de la comunicació, l’autenticitat i les llibertats. Es queda amb una tarda plujosa de diumenge, un concert a primera fila o amb una abraçada d’algú que estima. Li mouen les papallones a la panxa.

ANNELIE

Dissenyadora d’El Far. És la més creativa i somiadora de l’equip. El seu cap despistat sempre imagina coses boniques i senzilles. La fan feliç els petits detalls; una cançó, unes flors, una conversa amb amigues o l’abraçada de bon matí del seu fill. Li agrada tot allò relacionat amb les arts visuals i creu que l’educació és la base per construir una societat millor.

JÚLIA

Comunicadora audiovisual. S’encarrega de cuidar les xarxes socials. La Júlia és somriure, una caixa de recursos i sempre una anècdota nova per explicar. És un cul inquiet i tant la podem veure pujada als escenaris com amb una càmera a la mà o organitzant alguna cosa. Li encanta fer vídeos divertits, els stickers, la tardor i les bones converses acompanyades d’un bon vi (negre i de Porrera, és clar).

GLÒRIA

Tècnica en igualtat de gènere i defensora incansable dels drets humans. Flueix amb la vida i aprèn de cada nou repte que se li posa davant. Viu en transformació constant. Gràcies al voluntariat és una apassionada de l’organització popular i el treball comunitari. Li encanta desconnectar del món mentre pinta.

AMANDA

Tècnica en Administració i direcció d’empreses i mare de 2 filles, el projecte més gran que ha fet créixer mai i al que ha dedicat més hores i amor, però no l’únic. Li encanta l’estiu, el mar i és una entusiasta nata. Creu fermament en el poder de la motivació per tirar endavant qualsevol objectiu que es marca a la vida.