Europe Direct

Gestió integral de la comunicació

Europe Direct Tarragona és el punt d’informació i assessorament que l’Ajuntament de Tarragona té a disposició de la ciutadania per tot allò que està relacionat amb la Unió Europea. EDTGN forma part de la Xarxa de Centres d’Informació Europe Direct de la Comissió Europea, un dels principals instruments per apropar Europa a la ciutadania, permetre la participació, la reflexió i el debat sobre el futur d’Europa.

Disseny

Hem dissenyat la imatge gràfica de la oficina amb La Torreta, l’Estudi Creatiu i de Disseny. Hem editat marxandatge amb la nova imatge: roll up’s, bosses i llibretes. Dissenyem i editem tots els materials comunicatius necessaris: cartells, presentacions, etc.

Comunicació

Fem la gestió integral de la comunicació del projecte. Juntament amb la tècnica de la oficina europea, definim el pla de comunicació, ens n’encarreguem de la relació amb els mitjans de comunicació (rodes de premsa, notes de premsa, etc.) i de l’actualització i manteniment dels canals propis de comunicació com la pàgina web i les xarxes socials. També sumem la nostra expertesa en l’organització d’esdeveniments i/o diades importants.

Formacions

També oferim tallers en clau de sostenibilitat emmarcats dins l’objectiu europeu del Pacte Verd, com el de consum conscient per a joves o el taller de fer embolcalls reutilitzables amb cera d’abella.