Torna el cotilló sense plàstic!

Es un producte inclusiu dissenyat i produït a Catalunya pensat per divertir-se sense renunciar al consum responsable. Inclou elements de cartró i paper com collaret de paper de seda, barret festiu, elements de photocall, ulleres i un aplaudidor.

Reutilitzem com abans amb tot el que sabem ara

Promovem el consum conscient i dissenyem productes reutilitzables per construir municipis més sostenibles que millorin la vida de les persones. Som un projecte d’economia social i cooperativa de la província de Tarragona

FEM
SENSIBILITZACIÓ

FEM
PRODUCCIÓ

Es calcula que les dones utilitzem gairebé 10.000 unitats de productes menstruals en els 40 anys de vida fèril, això vol dir que generem 300kg de residus. Evitar-ho és fàcil, ja ho feien les nostres avantpassades!

Ingerim una mitjana de 5 grams de plàstic a la setmana, l’equivalent a una targeta de crèdit l’any. La majoria dels plàstics ingerits provenen de veure aigua embotellada i de la contaminació de l’aire. Evitar-ho és fàcil, ja ho feien les nostres avantpassades!

Els bolquers infantils d’un sol ús contribueixen a l’escalfament global. S’ha estimat que, al llarg de tot el seu cicle de vida, aquests productes emeten aproximadament 3,3Mt de CO2. Evitar-ho és fàcil, ja ho feien les nostres avantpassades!

D’entre tots els avantatges dels productes reutilitzables, comparats amb els d’un sol ús, la prevenció de residus és un dels més importants. Per exemple, s’ha estimat que gràcies a l’ús d’una copa menstrual es pot reduir el 99% dels residus que són generats amb els productes d’un sol ús. Evitar-ho és fàcil, ja ho feien les nostres avantpassades!

Actualment les burilles de cigarreta han de dipositar-se en papereres i contenidors de la fracció resta, ja que no existeixen sistemes de recollida selectiva generalitzats per aquests residus. Tot i això, a nivell global, s’estima que el 70% de les cigarretes que es fumen acaben al terra o en espais naturals.

I tu?
Tens ànima circular?

Defensem el comerç local i de proximitat perquè entenem que és indispensable per mantenir un teixit social viu i divers als nostres pobles i ciutats.

cristrina@elfarcooperatiu.cat
617 791 270
c. de la Unió, 10 1r 43001 Tarragona

Avís legal, política de privacitat i de cookies
El Far Cooperatiu | 2022 | Feta amb amor per Júlia Larrosa