DINAMITZACIÓ AL 7è ANIVERSARI SOLIDARI DE LA SALETA

Amb la voluntat de desenvolupar una acció solidària i de mostrar el seu compromís amb projectes del tercer sector impulsats al territori, la perruqueria La Saleta ha celebrat el seu 7è aniversari amb una festa dinamitzada per El Far Cooperatiu, que ha recaptat fons per l’entitat Fans del Lluís després de les votacions públiques que han organitzat.

Fans del Lluís es va endur els 500 € obtinguts gràcies a les 24 persones que, la tarda del 27 d’abril, van anar a posar-se guapes per col·laborar amb aquesta iniciativa.

Fans del Lluís és una iniciativa que sorgeix de la Fundació Andrés Marcio on participen familiars i amics propers al Lluís, dediquen el seu temps i recursos a donar visibilitat i a recaptar fons per a la investigació de la laminopatia congènita, una distròfia muscular severa i molt poc freqüent. Els diners recaptats ens aquesta jornada han servit per al projecte “Predicció d’arrítmies i mort sobtada en pacients pediàtrics afectats amb Laminopatia”, liderat per l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD). La investigació està duta a terme per l’equip de Cardiologia de la Dra. Georgia Sarquella Brugada, Cardiòloga i Especialista en arrítmies pediàtriques de l’HSJD.

Aquest 7è aniversari va comptar també amb la dinamització musical de la DJ Jazz i amb un tast d’alguns productes provinents de l’economia social i solidària, gràcies al grup de consum La Bajoca: xocolates Toni Garci Martín, formatges artesans de Sant Gil d’Albió i mel de la Casa de la Mel.